Έρμαιο των κυμάτων ιστιοφόρο στην Αιγινήτισσα.

er-pl-00 Έρμαιο των κυμάτων έγινε ιστιοφόρο που είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά του κόλπου της Αιγινήτισσας, όταν από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή έσπασε το σκοινί που συγκρατούσε την άγκυρα. Το ιστιοφόρο ακυβέρνητο προσάραξε στα αβαθή, ακριβώς δίπλα στον μόλο παραλιακής ταβέρνας που υπάρχει στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος χρησιμοποιούσε τριμελής οικογένεια, κανένας εκ των οποίων δεν έπαθε τίποτα.

Το γεγονός σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα και επί τόπου έσπευσε συνεργείο αυτοδυτών ώστε να βοηθήσει στην αποκόλληση του από τον αμμώδη πυθμένα της περιοχής. Δυστυχώς μέχρι αργά το βράδυ, εκτός από την απάντληση των υδάτων καμία άλλη ενέργεια δεν ήταν εφικτή, λόγω των ισχυρών ανέμων. Αύριο και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για τη ρυμούλκηση τους σκάφους.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png