Τελετή εγκαινίων για τις νέες πλωτές προβλήτες στο λιμάνι της Πέρδικας.



Την εβδομάδα που πέρασε έφτασαν στην Αίγινα τα τμήματα που αποτελούσαν τις δύο νέες πλωτές προβλήτες, που σκοπό είχαν να αντικαταστήσουν τις παλιές πλωτές που βρίσκονται στο λιμάνι της Πέρδικας. Οι δύο νέες προβλήτες τοποθετήθηκαν αρχικά στο πάρκο απέναντι από την Παναγίτσα, όπου και συναρμολογήθηκαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν  στην Πέρδικα, όπου ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση τους, καθώς πριν είχαν απομακρυνθεί οι παλαιότερες.



Χτες το απόγευμα οι δύο εξέδρες εγκαινιάστηκαν στο λιμάνι της Πέρδικας από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Παναγιώτη Κουκούλη. Η τελετή ξεκίνησε με τον αγιασμό και στη συνέχεια το λόγο πήρε το πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο οποίος έκανε αναφορά στο έργο που έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, αλλά και της προεδρίας του κυρίου Γιάννη Παπαδόπουλου, ενώ μίλησε για αύξηση των εσόδων Λιμενικού Ταμείου. Αναφορικά με την περιοχή της Πέρδικας ενημέρωσε σχετικά με τη μελέτη του λιμανιού. Ακολούθως χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης, ο οποίος ευχαρίστησε για τον κύριο Νεκτάριο Λεούση για τις νέες προβλήτες και τον κύριο Παναγιώτη Κουκούλη για τη συνεργασία που είχαν. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη διαφύλαξη της φυσιογνωμίας της Πέρδικας. Η εκδήλωση έκλεισε με γλυκά και αναψυκτικά για τα οποία φρόντισε η ταβέρνα "Πρωραίον".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png