Συσσωρεύονται τα απορρίμματα σε όλες τις περιοχές της Αίγινας.



Μεγάλο πρόβλημα στην ομαλή αποκομιδή των απορριμάτων έχει προκαλέσει σε όλες της περιοχές της Αίγινας η συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ. Η δυσλειτουργία ξεκίνησε μερικές μέρες πριν με την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και κορυφώθηκε σημαντικά το τελευταίο τριήμερο, καθώς τα απορριμματοφόρα του Δήμου Αίγινας δεν μπορούν να μεταφέρουν τους τόνους τον απορριμάτων που συγκεντρώθηκαν λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. Η εικόνα των συσσωρευμένων απορριμάτων σε κεντρικούς δρόμους της Αίγινας και της περιφέρειας του νησιού είναι χαρακτηριστική. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Πτερούδη μας επιβεβαίωσε το γεγονός, ενημερώνοντας μας παράλληλα, ότι από την αρχή της εβδομάδας έχει διανέμει σχετικό έγγραφο, ώστε επαγγελματίες και κάτοικοι της Αίγινας να μην βγάζουν τα απορρίμματά τους, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Πάντως σήμερα το πρωί απορριμματοφόρα του Δήμου Αίγινας έκαναν αποκομιδή των απορριμάτων από την παραλία και άλλα κεντρικά σημεία, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το πρόβλημα. Όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Πτερούδης, από αύριο και αν συνεχιστεί η απεργία της ΠΝΟ, δεν θα είναι δυνατόν να γίνει αποκομιδή σε κανένα σημείο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png