Ανασχετικά ταχύτητας στη διασταύρωση του Ορφανοτροφείου.

sam01 Μία από τις πιο επιβαρυμένες κυκλοφοριακά διασταυρώσεις του κέντρου της Αίγινας, είναι αυτή που βρίσκεται στο σημείο που η Λεωφόρος Φανερωμένης τέμνει τη Λεωφ. Ιωάννη Καποδίστρια. Ο λόγος βρίσκεται κυρίως στο γεγονός ότι στη στενή περιφέρεια της διασταύρωσης λειτουργούν πολλά εμπορικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα η περιοχή αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς σε ένα από τα πλέον δυναμικά εμπορικά σημεία του νησιού, με σύγχρονες μονάδες επιχειρήσεων που στεγάζονται σε νεόδμητους εργασιακούς χώρους. Ταυτόχρονα το σημείο είναι κομβικό τόσο για τη μετακίνηση προς Άγιο Νεκτάριο, Αγία Μαρίνα, αλλά και προς Μαραθώνα, Πέρδικα κτλ.

Τα παραπάνω οδήγησαν το Δήμο της Αίγινας στην τοποθέτηση ανασχετικών ταχύτητας (σαμαράκια) και στις δύο πλευρές της Λεωφ. Ιωάννη Καποδίστρια. Μετά από μία ώρα παραμονής στο σημείο διαπιστώσαμε ότι γίνονται εύκολα αντιληπτά από τους οδηγούς που "κόβουν" ταχύτητα ώστε να περάσουν ομαλά λίγα μέτρα πριν το σήμα του "Stop" που υπάρχει και στις δύο πλευρές. Τα ανασχετικά φέρουν επίσης φωσφορίζοντα σημεία και είναι ορατά και το βράδυ.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png