Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

bazar-s-g-00Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργάνωσε η ομάδα «Έξι Εκφράσεις» του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Όπως μας εξήγησε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, αποτελεί μία ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου να παρουσιάσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, εκθέτοντας αντικείμενα και προϊόντα που τα ίδια κατασκεύασαν ή επιμελήθηκαν για το σκοπό αυτό. Παράλληλα τα έσοδα από την συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελούν έναν αναγκαίο οικονομικό πόρο για το δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, που η παρουσία του γίνεται πάντα αισθητή στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού.

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι πραγματοποιήται στο εντευκτήριο του συλλόγου (Σπ. Ρόδη και Βασ. Γεωργίου 7) και ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει δώρα ανάμεσα σε μία μεγάλη συλλογή από σπιτικά γλυκά, εορταστικά είδη και χειροτεχνήματα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png