Πτώση τοίχους στη λεωφόρο των Αγίων Ασωμάτων.

Την πτώση ενός αρκετά μεγάλου τοίχους στη λεωφόρο των Αγίων Ασωμάτων προκάλεσε, σήμερα λίγο μετά τις 8 το βράδυ, μάλλον η συνεχής βροχόπτωση που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και συνεχίζεται ακατάπαυστα μέχρι και αυτή την ώρα (timestamp 21:55:58) στην Αίγινα. Η πτώση του τοίχους που ήταν κατασκευασμένος από μεγάλες πέτρες προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, που έσπευσε στο σημείο ώστε να κλείσει τη μία λωρίδα του οδοστρώματος, ρυθμίζοντας παράλληλα την κυκλοφορία στην άλλη για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Στην περιοχή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα κατέφθασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την εκδήλωση φορέα του νησιού στην οποία ήταν προσκεκλημένοι, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κύριος Τάκης Βάρτζελης και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Καλαφάτης. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο του συμβάντος έφτασε σκαπτικό μηχάνημα και συνεργείο του Δήμου Αίγινας που απομάκρυναν τις πέτρες από το οδόστρωμα. Ο κύριος Σακκιώτης επέβλεψε προσωπικά την επιχείρηση και ευχήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας να μην υπάρξουν ανάλογα περιστατικά λόγω της βροχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png