Συγκινητική η προσέλευση των κατοίκων της Αίγινας στην εθελοντική αιμοδοσία.

Μόνο θετικά μηνύματα ανθρωπιάς μπορεί να αναδειχθούν από τη σημαντική σε αριθμό προσέλευση των κατοίκων της Αίγινας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και του Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας, στο διήμερο που διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά στην αίθουσα τελετών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Τον ενθουσιασμό της για την προσέλευση και τη συμμετοχή του κόσμου δεν έκρυψε και η διευθύντρια του Δρακοπουλείου Κέντρου Αιμοδοσίας, αιματολόγος, κυρία Ελένη Πολυχρονάκη. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Αίγινας για τη συμμετοχή του και περισσότερο για τον ενθουσιασμό του. Η προσπάθεια που έχει γίνει από τους αρμόδιου φορείς είναι πραγματικά συγκινητική", είπε η κυρία Πολυχρονάκη η οποία μας ενημέρωσε ότι ενώ υπολείπονται ακόμη τρεις ώρες έχει ήδη καλυφθεί το περσινό ρεκόρ.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι δηλώσεις του αρμόδιου αντιδήμαρχου κυρίου Φίλιππου Τζίτζη που ευχαρίστησε την κυρία Πολυχρονάκη, το Δρακοπούλειο Κέντρο αιμοδοσίας, το δήμαρχο και τους δημοτικούς υπαλλήλους για τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, ειδικά μάλιστα μετά το χθεσινό περιστατικό της βλάβης του υπηρεσιακού οχήματος του Δρακοπουλείου, από το οποίο λίγο έλειψε να αναβληθεί η προσπάθεια. Ο κύριος Τζίτζης ευχαρίστησε επίσης τους κατοίκους του νησιού που με τη συμμετοχή τους στο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Για την προσέλευση των αιμοδοτών ο κύριος Τζίτζης είπε ότι χθες έδωσαν αίμα περίπου 65 κάτοικοι της Αίγινας, ενώ και σήμερα Σάββατο η προσέλευση είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα. Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στο 1ο Δημοτικό μέχρι τις 14:00 οπότε και ολοκληρώνεται η θετική αυτή πρωτοβουλία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png