Καταστροφή αυτοκινήτων στο δημοτικό πάρκινγκ απέναντι από το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο.

Κατεστραμμένο βρήκε σήμερα το πρωί το αυτοκίνητό της η ιδιοκτήτριά του έξω από τον περιφραγμένο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από το "Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο". Στο σημείο έφτασαν άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής χρόνος που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, αν δηλαδή βρισκόταν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή για ένα εικοσιτετράωρο. Αυτό βέβαια είναι η μία πλευρά του νομίσματος, καθώς το φαινόμενο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς τελευταία, είναι να μεγαλώνει όλο και περισσότερο ο αριθμός των οχημάτων που μένουν ανεξέλεγκτα και για μεγάλο χρονικό διάστημα, συχνά εβδομάδες, στα δημοτικά πάρκινγκ. Η άλλη πλευρά του νομίσματος αφορά τους βανδαλισμούς κατά αυτοκινήτων, με σημαντικές φθορές όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Το σήμα του parking που βρίσκεται στην είσοδο του χώρου, έχει σκεπαστεί με μια σακούλα απορριμάτων. Είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να αποκωδικοποιηθεί από τους κατόχους των οχημάτων, τουλάχιστον όσο αφορά τη χρήση του χώρου, αν δηλαδή αυτός ελέγχεται από τη Δημοτική Αστυνομία, αν τηρείται το τέλος της στάθμευσης που είχε οριστεί στα 0.50 ευρώ για ένα εικοσιτετράωρο ή αν η στάθμευση είναι δωρεάν. Επίσημη ανακοίνωση πάντως για αλλαγή στο καθεστώς του δημοτικού πάρκινγκ στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο δεν υπάρχει μέχρι σήμερα.

Αντίθετα υπάρχει ένα σημαντικότερο ζήτημα με τα παρατημένα αυτοκίνητα, που προέρχεται από καταγγελία που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί, ότι κάποιοι κλέβουν τις πινακίδες από τα παρατημένα αυτοκίνητα ή τα μακροχρόνια σταθμευμένα οχήματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png