Έκκληση από το Δήμο Αίγινας για τα απορρίμματα. Κλειστός παραμένει ο ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, ο Δήμος Αίγινας κάνει έκκληση στους κατοίκους του νησιού να μην βγάζουν έξω τα απορρίμματα τους. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου, την οποία υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μουτσάτσος αναφέρει τα ακόλουθα: "Το προσωπικό του Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων έχει κηρύξει απεργία επ’ αόριστον, με αποτέλεσμα τρεις νταλίκες του Δήμου μας να βρίσκονται από εχθές το μεσημέρι εγκλωβισμένες στην Αθήνα. Κατόπιν τούτου και μέχρι να έχουμε λύση της απεργίας, παρακαλούμε τους πολίτες της Αίγινας να μην βγάζουν κάθε είδους απορρίμματα ( είτε ανακυκλώσιμα, είτε οργανικά, είτε κλαδέματα κ.λ.π.) σε κάδους, αλλά να τα κρατούν στο σπίτι τους, καθότι ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία ή πρόκληση ατυχημάτων είναι σοβαρός. Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας".

Για το ίδιο θέμα επικοινωνήσαμε με τον κύριο Μουτσάτσο, ο οποίος ζήτησε από τους κατοίκους της Αίγινας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο με τη διαχείριση των απορριμάτων τους, όσο και τη χρήση του νερού, ειδικά μάλιστα κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα, οπότε και η κατανάλωση θα αυξηθεί σημαντικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png