Χωρίς νερό το κέντρο της Αίγινας από το πρωί. Συνεργείο του Δήμου εργάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης.

Χωρίς νερό έχει μείνει από το πρωί το κέντρο της Αίγινας, λόγω σημαντικής βλάβης σε αγωγό στην περιοχή του Μεριστού. Η βλάβη εντοπίστηκε λίγο μετά τις επτά σήμερα το πρωί. Η απώλεια του νερού, λόγω της βλάβης στο δίκτυο ήταν πολύ μεγάλη. Οι τεχνικοί του Δήμου στην προσπάθειά τους να εκτονώσουν το δίκτυο άνοιξαν τους πυροσβεστικούς κρουνούς. Στο σημείο της βλάβης τις εργασίες παρακολουθούσε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Αγής Μαρμαρινός, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η υδροδότηση έχει διακοπεί σε όλη την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αίγινας εκτός από την παραλία. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση η βλάβη θα αποκατασταθεί το αργότερο μέχρι τις πέντε το απόγευμα.

Νωρίτερα το πρωί, όπως φαίνεται και στη δεύτερη φωτογραφία του άρθρου οι τεχνικοί του Δήμου αναγκάστηκαν να ανοίξουν τους πυροσβεστικούς κρουνούς ώστε να εκτονωθεί η πίεση του νερού και να μπορέσουν να εργαστούν στα συνεργία στο σημείο της βλάβης. Η σημαντική βλάβη και το μέγεθος της απώλειας του νερού, δημιουργούν ερωτηματικά, που έχουν εκφραστεί και στο παρελθόν, για την κατάσταση του δικτύου. Λόγω των εργασιών που γίνονται στο σημείο της βλάβης ο δρόμος είναι κλειστός για τα οχήματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png