Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού στην Αίγινα με συννεφιά και βροχή από χθες. Βελτίωση για το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς.

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού στην Αίγινα από χθες αργά το απόγευμα με κύριο χαρακτηριστικό τη συννεφιά που διαδέχθηκε η βροχή. Ο βροχερός καιρός ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της νύχτας που πέρασε, ενώ και σήμερα Τετάρτη οι καιρικές συνθήκες παραμένουν οι ίδιες. Η βαριά συννεφιά έχει σκεπάσει την κορφή του Όρους, κάτι που οι κάτοικοι του νησιού σπάνια βλέπουν ειδικά λίγο πριν εκπνεύσει ο δεύτερος μήνας της άνοιξης. Η σημερινή ύφεση του καιρού φαίνεται ότι θα είναι παροδική καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της μεσοπρόθεσμης πρόβλεψης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου της Πρωτομαγιάς η θερμοκρασία θα ανέβει στην Αίγινα φτάνοντας το μεσημέρι του Σαββάτου τους 22 °C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png