Σημαντικά τα προβλήματα στους χώρους στάθμευσης. Χωρίς κάρτα τα περισσότερα αυτοκίνητα.

Σημαντικά εξακολουθούν να είναι και σήμερα Τετάρτη του Πάσχα τα προβλήματα που αφορούν στην ανεύρεση και χρήση μιας θέσης στάθμευσης στα σημεία ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Αίγινας. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ένας πραγματικά μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης δεν χρησιμοποιούν καν τις σχετικές κάρτες, όπως σαφώς προβλέπουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ πολλά αυτοκίνητα σταθμεύουν αδιακρίτως πάνω σε πεζοδρόμια, δημιουργώντας προβλήματα στη διέλευση των πεζών, αλλά και θέματα ασφάλειας. Η βροχή σήμερα και ειδικά κατά τις ώρες αιχμής επέτεινε το πρόβλημα, αφού το σύνολο σχεδόν όσων κατέβηκαν στο εμπορικό κέντρο του νησιού χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητό τους.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει επίσης ότι η Δημοτική Αστυνομία δεν κάνει ελέγχους, καθώς σε κανένα από τα δεκάδες αυτοκίνητα που είτε είχαν σταθμεύσει σε σημεία που προορίζονται για τους πεζούς, είτε είχαν σταθμεύσει στις λωρίδες της ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς κάρτα δεν είχε κοπεί κλήση. Η έλλειψη επιτήρησης και ρύθμισης αυτών των θεμάτων έχει δημιουργήσει σημαντικές αψιμαχίες μεταξύ οδηγών που προσπαθούν να βρουν μία θέση για στάθμευση όσο πιο κοντά στο κέντρο, αλλά και κακή εικόνα στην είσοδο της πόλης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png