Το γυμναστήριο Nama κόβει την πίτα του.

Γράφει η Μαρία Μαλτέζου

nama-00 Ένα υπέροχο βράδυ χάρισε το γυμναστήριο Nama σε φίλους και μέλη τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Λίγο μετά τις 7:30 μ.μ. στη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του cafe "Εν Αιγίνη" η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Nama κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη με τους συνεργάτες της υποδέχθηκαν τους πρώτους καλεσμένους. Όσο περνούσε η ώρα μικρές και μεγάλες παρέες φίλων του γυμναστηρίου γέμιζαν τα τραπέζια του cafe "Εν Αιγίνη" ζωντανεύοντας την ατμόσφαιρα. Το άρωμα της ζεστής σοκολάτας και του φρεσκοψημένου καφέ άνοιξε τη διάθεση όλων για ατελείωτες συζητήσεις υπό τους χαμηλούς τόνους της μουσικής.

Η κοπή της πίτας σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό και έγινε ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών. Η οικοδέσποινα της βραδιάς κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη πάντα ευγενική και χαμογελαστή μίλησε και φωτογραφήθηκε με τους φίλους του Nama.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png