Παρελθόν αποτελεί το γήπεδο ξυλορακέτας στην Αιγινήτισσα.

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες το γήπεδο αντισφαίρισης ξυλορακέτας, που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην άκρη της όμορφης παραλίας της Αιγινήτισσας. Το θέμα της απομάκρυνσης του ξύλινων κυρίως κατασκευών που οριοθετούσαν το γήπεδο, κινήθηκε ύστερα από καταγγελία περιοίκου. Για το ζήτημα που προέκυψε ζητήσαμε σχετική ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Τάκη Βάρτζελη, σύμφωνα με την οποία οι κατασκευές του γηπέδου είχαν γίνει πριν από μερικά χρόνια, με σκοπό να διευκολυνθεί η διεξαγωγή τουρνουά ξυλορακέτας που θα γινόταν στην παραλία. Τελικά το γήπεδο παρέμεινε και απέκτησε έναν μονιμότερο χαρακτήρα, αν και αρχικά είχε φτιαχτεί μόνο για το τουρνουά. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο τότε είχε δώσει τα υλικά για να γίνει αυτή η κατασκευή. Μετά την καταγγελία και από την στιγμή που δεν υπήρχε άδεια, η Κτηματική Υπηρεσία του Πειραιά έδωσε εντολή στο Λιμεναρχείο και την Αστυνομία της Αίγινας για την απομάκρυνση των κατασκευών του γηπέδου. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο πήρε τα υλικά των κατασκευών, αφού ήταν της ιδιοκτησίας του και έτσι από το γήπεδο της ξυλορακέτας στην παραλία της Αιγινήτησσας έμειναν μόνο μερικοί δοκοί.

Με δεδομένο ότι κάθε καλοκαίρι εκεί διεξάγεται τουρνουά ξυλορακέτας, με συμμετοχή αθλητών του Πανελλήνιου Συλλόγου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας, ο κύριος Βάρτζελης είπε ότι από την πλευρά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου υπάρχει η πρόθεση οι κατασκευές του γηπέδου να στήνονται, ώστε να εξυπηρετούν τη διεξαγωγή του καλοκαιρινού τουρνουά και στη συνέχεια ο χώρος να αποδίδεται και πάλι στην αρχική του μορφή. Στον αντίλογο τα ενεργά μέλη του Π.Σ.Α.Ξ. στην Αίγινα υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος χώρος αποτελούσε χώρο άθλησης για εκατοντάδες νέους, αλλά και σημείο προσέλκυσης τουρισμού με το καθιερωμένο τουρνουά που γίνεται εκεί κάθε χρόνο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png