Το γυμναστήριο Κούρος κόβει την πίτα του.

kouros-g-00 Αργά το απόγευμα της Κυριακής το γυμναστήριο Κούρος και ο Ο.Α.Κ.Α (Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας ) έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο cafe-bar Αυλή. Λιλιπούτειοι αθλητές με τους γονείς τους, φίλοι και μέλη του γυμναστηρίου ήταν όλοι εκεί, μια μεγάλη παρέα για να γιορτάσουν μέσα σε ένα όμορφο κλίμα την κοπή της πίτας.

Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου και πρόεδρος του συλλόγου, γυμνάστρια κυρία Φωτεινή Μπήτρου άριστη οικοδέσποινα συνομίλησε και ευχήθηκε σε όλους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε βράβευση τριών αθλητών του Ομίλου για τις θέσεις που κατέλαβαν και τη συμμετοχή τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι αθλητές που βραβεύθηκαν είναι: Γιαννούλης Γεώργιος, Λυκούρης Παναγιώτης, Ιωάννου Γεωργία. Τους αθλητές βράβευσαν ο αντιδήμαρχος κύριος Νικόλαος Πούντος και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Λεούσης.

Οι ευχές για τη νέα χρονιά, οι γεμάτες ζωντάνια παρέες, η καλή μουσική και ο προσεγμένος μπουφές που είχε ετοιμάσει το Γυμναστήριο Κούρος δημιούργησαν τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια της βραδιάς! Και του χρόνου.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png