Με εξάωρη καθυστέρηση έφτασε χθες η υδροφόρα στην Αίγινα λόγω βλάβης στο δίκτυο.

Με 6 ώρες καθυστέρηση έφτασε χθες Κυριακή η υδροφόρα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, που την τροφοδοτεί στον Ασπρόπυργο. Η βλάβη εντοπίστηκε, αλλά η τροφοδοσία της υδροφόρας έγινε με καθυστέρηση. Τελικά η υδροφόρα έφτασε στο λιμάνι της Αίγινας στις 12 το βράδυ. Το πλοίο αναχώρησε στις 11 το πρωί και πάλι από το λιμάνι της Αίγινας, για να επιστρέψει και σήμερα μετά τις 10 μ.μ. Το αποτέλεσμα της βλάβης και της καθυστέρησης της τροφοδοσίας, ήταν από τις πέντε χθες το απόγευμα να παρατηρείται σε κάποιες περιοχές του νησιού χαμηλή πίεση αρχικά, ενώ προβλήματα στην υδροδότηση αντιμετώπισαν το Λιβάδι, ο Ασώματος, η πόλη της Αίγινας και κάποιες άλλες περιοχές.

ενημέρωση: Σύμφωνα με νεώτερη επικοινωνία με κάτοικο της περιοχής του "Συνεταιρισμού" το πρόβλημα της υδροδότησης παραμένει, καθώς σπίτια στην περιοχή βρίσκονται ακόμη χωρίς νερό. Παρόμοια προβλήματα αναφέρονται και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στον ΟΤΕ.

ενημέρωση: Λίγο μετά τις 11:15 σήμερα το βράδυ φαίνεται ότι τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και η υδροδότηση επανήλθε στις παραπάνω περιοχές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png