Το έστρωσε μέχρι τη θάλασσα!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την επιδείνωση του καιρού και την εισβολή του ψυχρού μετώπου από την Σιβηρία επιβεβαιώθηκαν και οι κάτοικοι της Αίγινας που σπάνια βλέπουν τις στέγες των σπιτιών τους χιονισμένες απόλαυσαν το θέαμα!

Οι πρώτες νιφάδες άρχισαν να πέφτουν αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ η θερμοκρασία μέσα στην πόλη είχε πέσει στους 2- 3 βαθμούς. Στην περιοχή της εκκλησία της Υπαπαντής, κάτω από το Όρος στις 07:00 το πρωί της Κυριακής το θερμόμετρο έδειχνε -3 βαθμούς C.

Το ίδιο μοτίβο και στην περιοχή της Κυψέλης, με χαμηλές θερμοκρασίες γύρω στις 3 το πρωί που άγγιξαν σε μερικά σημεία τους – 2 βαθμούς C.

Πολύ όμορφο το θέαμα που παρουσίαζε η περιοχή γύρω από τον Άγιο Νεκτάριο, καθώς σε ορισμένα σημεία το χιόνι δεν έλιωσε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πιο ψηλά, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας οι κάτοικοι είδαν νωρίς το πρωί πολλά σημεία του όμορφου όρμου λευκά, όμως το χιόνι έλιωσε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το χιόνι ξεκίνησε και πάλι να πέφτει αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Η καθιερωμένη, όταν χιονίζει, βόλτα των κατοίκων της Αίγινας στο Όρος φέτος ήταν μάλλον υποτονική, παρόλα αυτά κάποιοι στόλισαν τα αυτοκίνητα τους με χιονάνθρωπους, βιώνοντας αναμνήσεις που στο νησί δεν είναι συχνές.

Η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νησιού κατά την Κυριακή, ήταν αισθητά μειωμένη, καθώς προφανώς οι περισσότεροι αποφάσισαν να απολαύσουν το χιονιά από τη θαλπωρή του σπιτιού τους.

 
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png