Παραλίγο ατύχημα από πτώση μεγάλου κλαδιού ευκαλύπτου στα Βροχεία.

Από βέβαιο ατύχημα γλύτωσαν δύο κάτοικοι της Αίγινας που διαμένουν στην περιοχή των Βροχείων, όταν μεγάλο κλαδί αποκόπηκε από ευκάλυπτο και χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν μαζί με ένα ακόμη ζευγάρι παραθεριστών που φιλοξενούν. Έντρομοι οι επιβάτες του αυτοκινήτου είδαν το μεγάλο κλαδί να πέφτει με δύναμη στο αυτοκίνητό τους. Όλα έγινα πολύ γρήγορα και μετά το πρώτο σοκ διαπίστωσαν ότι ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί κανείς τους.  Δεν είχε όμως την ίδια τύχη διερχόμενος οδηγός μηχανής που τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφριά, στο πρόσωπο. Το περιστατικό έγινε σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 2 και είναι ευτύχημα που στο περιστατικό δεν ενεπλάκησαν και άλλα αυτοκίνητα ή πεζοί, καθώς ο παραλιακός δρόμος αυτές τις ώρες έχει μεγάλη κίνηση, αφού στην περιοχή κινούνται πολλοί λουόμενοι.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει να πέφτει κάποιο κλαδί στο οδόστρωμα, από τους μεγάλους ευκαλύπτους που υπάρχουν εκεί. Κάτοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να μεριμνήσουν για τη φροντίδα των ευκαλύπτων και τα μεγάλα κλαδιά που γέρνουν απειλητικά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png