Δυνατό τρακάρισμα, ευτυχώς χωρίς τραυματίες στις "Πολλές Ελιές"..

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι κάτοικοι της Αίγινας περνούσαν από τη Λεωφόρο Κυψέλης χθες το βράδυ. Αιτία ένα πολύ δυνατό τρακάρισμα που συνέβη ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα στις "Πολλές Ελιές", σε ένα δρόμο που ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η επικινδυνότητα και τα πολλά ατυχήματα που έχουν συμβεί σε αυτόν στο παρελθόν. Το δυνατό τρακάρισμα έγινε ανάμεσα σε δύο οχήματα το ένα εκ των οποίων ήταν παρκαρισμένο στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Ένα δεύτερο όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση από Αίγινα προς Κυψέλη έπεσε επάνω στο σταθμευμένο όχημα διαλύοντας ένα μεγάλο μέρος του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το δεύτερο αυτοκίνητο σταμάτησε μετά από περίπου διακόσια μέτρα, κυριολεκτικά στην άλλη άκρη του δρόμου.

Το ευτυχές από την όλη ιστορία είναι ότι ανάμεσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό δεν χτύπησε κανείς. Το περιστατικό έγινε στις 11 το βράδυ και στο σημείο έφτασε περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας οι άνδρες του οποίου πήραν καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους και ρύθμισαν την κυκλοφορία. Λίγο αργότερα δύο γερανοφόρα οχήματα απομάκρυναν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png