Ethnic μουσικές εικόνες στους δρόμους της Αίγινας.

Η εικόνα δεν είναι συχνή και μάλλον δημιουργεί ιδιαίτερη εντύπωση και "άρωμα" Ethnic στους γραφικούς δρόμους του κέντρου. Αυτές ήταν οι εικόνες που διάλεξε ο σκηνοθέτης του τηλεοπτικού σταθμού Kurdistan TV, που για τις ανάγκες μουσικού clip έκανε σειρά γυρισμάτων σε διάφορα σημεία του ιστορικού κέντρου της Αίγινας χθες το απόγευμα. Οι γυναίκες και οι άνδρες του συγκροτήματος τραγούδησαν παραδοσιακούς σκοπούς της πατρίδας τους, κάνοντας γυρίσματα στο λιμάνι και σε διάφορα σημεία του εμπορικού κέντρου. Μιλώντας μαζί τους όλοι ένοιωθαν υπέροχα που βρίσκονταν στην Αίγινα, μίλησαν για την ομορφιά του νησιού και είπαν ότι θέλουν να το επισκεφθούν ξανά, αυτή τη φορά για διακοπές.

Το παραδοσιακό συγκρότημα από το Κουρδιστάν είχε πάρει μέρος σε φεστιβάλ, προσκεκλημένο του Δήμου Ψαχνών. Επιστρέφοντας, οι ανάγκες των γυρισμάτων τους οδήγησαν να επιλέξουν την Αίγινα. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι, αλλά πολύ θετική εντύπωση έκανε και στους κατοίκους της Αίγινας η φιλική τους διάθεση, η υπέροχη μουσική τους, το συναίσθημα που έβγαζε η ερμηνεία των τραγουδιών και φυσικά οι παραδοσιακές τους φορεσιές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png