Φωτίστηκαν τα γήπεδα του μπάσκετ και του βόλεϊ.

Καλά είναι τα νέα για όσους αγαπούν τον μπάσκετ και το βόλεϊ, αλλά λόγω φόρτου εργασίας ή άλλων υποχρεώσεων δεν έβρισκαν χρόνο τις "συμβατικές ώρες". Με το φωτισμό των δύο γηπέδων υπάρχει πλέον η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί να επιδοθεί στο αγαπημένο του άθλημα, τουλάχιστον μέχρι τις 10:30 το βράδυ, οπότε και τα φώτα θα σβήνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φωτισμός προέρχεται από λαμπτήρες καινούργιου τύπου που αποδίδουν καλής ποιότητας φωτισμό χωρίς να κουράζουν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριο Γεώργιο Τσατήρη, μας ενημέρωσε για τις προθέσεις του οργανισμού να καταστήσει τα γήπεδα του μπάσκετ και του βόλεϊ "αξιόμαχους χώρους, με αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις". Επόμενες κινήσεις του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού φαίνεται να είναι η κατασκευή νέου ταρτάν, αποδυτηρίων και άλλων επεμβάσεων που θα δώσουν ένα νέο, πιο σύγχρονο πρόσωπο στα δύο γήπεδα που κάποτε έσφυζαν από ζωή.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png