Νέα βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην Κυψέλη..

Βλάβη υπέστη κεντρικό αγωγός ύδρευσης σήμερα το πρωί στην Κυψέλη. Η βλάβη στον αγωγό διαπιστώθηκε λίγο πριν τις 9 και στο σημείο έσπευσε συνεργείο του Δήμου προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάστασή της. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το σημείο της βλάβης βρίσκεται στο ύψος του καταστήματος "Μηνάς Πούντος" και ο δρόμος σε αυτό το τμήμα έχει κλείσει ώστε να γίνουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Στο σημείο που εντοπίστηκε το πρόβλημα έφτασε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο νέος αντιδήμαρχος κύριος Ηλίας Μπέσης. "Φαίνεται ότι οι υποδομές του νησιού, σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον, έχουν φτάσει τα όριά τους. Εκείνο που μένει σε μας είναι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε ξεκινήσουν άμεσα τα Χερσαία Έργα που θα λύσουν ένα μεγάλο πρόβλημα τουλάχιστον στον τομέα της ύδρευσης" είπε ο κύριος Μπέσης σχολιάζοντας την κατάσταση που έχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ενώ εκτίμησε ότι από τη σημερινή βλάβη δεν θα επηρεαστεί η ομαλή υδροδότηση του νησιού. Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κυρίου Σακκιώτη που έκανε αναφορά σε χθεσινή συνεργασία που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Δημήτρη Κατσικάρη, ώστε να δοθεί προτεραιότητα στα Χερσαία Έργα Ύδρευσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png