Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αρκετές περιοχές στην Αίγινα

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται αυτή τη στιγμή αρκετές περιοχές στην Αίγινα και το κέντρο της πόλης, καθώς λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έγινε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος η οποία συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή (13:30). Παρ΄ όλες τις προσπάθειες μας δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ στο νησί, ώστε να πληροφορηθούμε για το πότε θα επανέλθει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο διακοπών, ακόμη και blackout, καθώς κάποιες από τις μονάδες της έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε αυτές.

Ενημέρωση: 14:42

Επανήλθε το ηλεκτρικό ρεύμα στο κέντρο της Αίγινας και στις άλλες περιοχές του νησιού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουμε από τη διακοπή ρεύματος δεν επηρεάστηκε ο Μεσαγρός και η Αγία Μαρίνα. Σε επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΗ στην Αίγινα μας ενημέρωσαν ότι είναι άγνωστο το αν και πότε θα γίνει και πάλι διακοπή. Σύμφωνα πάντως με τις ανακοινώσεις της διοίκησης της ΔΕΗ οι δίωρες εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος είναι αναγκαίες καθώς η ενέργεια που παράγεται από τις μονάδες της έχει μειωθεί στο μισό.

Ενημέρωση: 21:20

Για μία ακόμη φορά σήμερα το κέντρο της Αίγινας και πολλές άλλες περιοχές του νησιού βρίσκονται χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Η νέα διακοπή ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 9 σήμερα το βράδυ.

Ενημέρωση: 22:45

Επανήλθε το ρεύμα λίγο μετά τις 10:30. Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png