Προβληματισμός και ανησυχία από τις τέσσερεις συνεχόμενες βλάβες στο δίκτυο της υδροδότησης..

Συναγερμός έχει σημάνει το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου και την υπηρεσία ύδρευσης, λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που προέκυψαν στο δίκτυο ύδρευσης και μάλιστα σε κεντρικούς αγωγούς. Στο πρόβλημα των αγωγών ήρθε να προστεθεί αυτό του πρεσοστάτη και σήμερα το μεσημέρι βλάβη στον πυλώνα της ΔΕΗ στο Λεόντι. Πιο συγκεκριμένα χθες το πρωί στις 11 π.μ. έσπασε κεντρικός αγωγός στην Κυψέλη στην περιοχή του Νεφρολογικού Κέντρου, από την οποία δημιουργήθηκαν προβλήματα στην υδροδότηση. Η βλάβη αποκαταστάθηκε στις 3 το μεσημέρι από συνεργείο του Δήμου, όμως μία δεύτερη βλάβη ήρθε να προστεθεί χθες το βράδυ, αυτή του πρεσοστάτη. Από τη βλάβη σταμάτησε η υδροδότηση από το λιμάνι του Λεοντίου προς τη δεξαμενή των Αγίων Ασωμάτων.


Τα προβλήματα ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Χθες το βράδυ στις 12 υπήρξε και μία τρίτη βλάβη με "σκάσιμο" του κεντρικού αγωγού στην περιοχή της "Καβουρόπετρας". Το σερί των προβλημάτων δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίστηκε στο Λεόντι όπου υπήρξε βλάβη ενός πυλώνα της ΔΕΗ. Από αυτή τη βλάβη σταμάτησε και πάλι η τροφοδοσία του δικτύου. Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης μιλώντας για τις βλάβες δεν έκρυψε τον προβληματισμό και την ανησυχία του. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Ηλίας Μπέσης που συντόνιζε τις εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης στο Λεόντι και νωρίτερα στα προηγούμενα σημεία, σχολίασε τις ενδεχόμενες επιπτώσεις, που θα έχουν στην ομαλή υδροδότηση του νησιού οι συνεχείς βλάβες, κάνοντας λόγο για σημαντικές απώλειες. Μέχρι αργά το μεσημέρι συνεργείο της ΔΕΗ εργαζόταν στο Λεόντι για την αποκατάσταση της βλάβης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png