Ψεκασμός για τα κουνούπια στην εκβολή του Βιρού στο Μαραθώνα.

Ψεκασμός για τα κουνούπια πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην εκβολή του Βιρού στο Μαραθώνα, κατόπιν ενεργειών του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Δημήτρη Κατσικάρη, σε συνεργασία με την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αίγινας κυρίας Σοφίας Χατζίνα. Το συνεργείο επόπτευσε ο κύριος Βασίλης Λιάπης, διευθυντής της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων, ενώ την επιχείρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθώνα κύριος Στέλιος Στρατηγός.


Ο κύριος Λιάπης μιλώντας στο Aegina Portal σημείωσε ότι αυτή η προσπάθεια έγινε με τις ενέργειες του Αντπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Δημήτρη Κατσικάρη, ενώ σημείωσε ότι του χρόνου θα υπάρξει ο ανάλογος προγραμματισμός ώστε ο ψεκασμός να γίνει στην αρχή του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις το υγρό που χρησιμοποιήθηκε για την καταπολέμηση των κουνουπιών είναι βιολογικό φάρμακο, φιλικό προς το περιβάλλον και δεν επηρεάζει κανέναν έμβιο οργανισμό παρά μόνο τα κουνούπια. Από την πλευρά του ο κύριος Στέλιος Στρατηγός ευχαρίστησε τον κύριο Κατσικάρη, το Δήμαρχο Αίγινας, την κυρία Σοφία Χατζίνα, τον κύριο Βασίλη Λιάπη και το συνεργείο που έκανε τον ψεκασμό. Τέλος, ζήτησε αυτό να γίνεται κάθε χρόνο, γιατί το πρόβλημα παραμένει υπαρκτό ειδικά κατά τους θερινού μήνες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png