Εγκαίνια για τη νέα σχολή χορού της Μαρίας Γιαννοπούλου.

Δελτίο Τύπου.
Ευχάριστα νέα για τους μικρούς αλλά και  τους μεγάλους φίλους του χορού, καθώς εγκαινιάστηκε η νέα σχολή χορού της Μαρία Γιαννοπούλου. Μία φρέσκια πρόταση για την εκγύμναση και την εκμάθηση διαφόρων ειδών χορού έχει να μας δώσει η καθηγήτρια χορού σε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο. Η σχολή βρίσκεται στην οδό Φανερωμένης, όπου διδάσκονται μαθήματα κλασσικού μπαλέτου, σύγχρονου και μοντέρνου χορού, hip hop, jazz και μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3 – 5 ετών) με τμήματα για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Την ποιότητα της διδασκαλίας των μαθημάτων εγγυάται η αγάπη της Μαρίας για τον χορό, η οποία ξεκινάει από τα παιδικά της χρόνια, όταν συμμετείχε στην ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Δήμου Μοσχάτου. Το πτυχίο βρεφονηπειοκομίας από τα Τ.Ε.Ι. Αθηνών ακολουθείται από την απόκτηση Επαγγελματικού Διπλώματος Διδασκαλίας Χορού από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή της Δ. Γρηγοριάδου, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η διαρκής αναζήτηση και νέων τρόπων έκφρασης μέσω του χορού την οδηγούν στην απόκτηση του διπλώματος Vaganova της Ακαδημίας της Βάρνας, αλλά και σε τίτλους διδασκαλίας latin και ευρωπαϊκών χορών και ειδικά σεμινάρια και μαθήματα σχετικά με την τεχνική της jazz και του hip hop. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, για να συμμετέχετε  και εσείς στο μαγευτικό ταξίδι του χορού και της κίνησης!

Μαρία Γιαννοπούλου,
Καθηγήτρια Χορού


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png