Ο βροχερός καιρός κάνει απροσπέλαστο για τους πεζούς τον παραλιακό δρόμο.

Με την πρώτη βροχή επέστρεψαν στο νησί προβλήματα γνωστά από καιρό, που ωστόσο δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Ένα από αυτά είναι ο παραλιακός δρόμος, που ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε αδιάβατος για τους πεζούς, ενώ δημιούργησε και πάλι τα γνωστά προβλήματα στους καταστηματάρχες. Η έλλειψη, ουσιαστικά, κράσπεδου σε πολλά σημεία και η αδυναμία του νερού να βρει διέξοδο πλημμύρισε και πάλι πολλά σημεία στον πεζόδρομο. Αδύνατη επίσης είναι, σε πολλές περιπτώσεις, η διέλευση των πεζών καθώς τα "ατυχήματα" με τα διερχόμενα αυτοκίνητα που "καταβρέχουν" οτιδήποτε κινείται είναι συχνά, ακόμη και με πολύ μικρές ταχύτητες. Οι πολλές λακκούβες που υπάρχουν στο οδόστρωμα και τα λιμνάζοντα νερά της βροχής δημιουργούν μία εικόνα έξαλλης συνύπαρξης οδηγών, πεζών και καταστηματαρχών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να απομακρύνουν τα νερά από το χώρο τους. 

Δυστυχώς με τέτοιες συνθήκες η προσπέλαση γίνεται αδύνατη, με οποιονδήποτε τρόπο, για άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένους ή γονείς που πρέπει να μεταφέρουν μικρά παιδιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png