Κανονικά ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Αίγινα. Ανεστάλη η απεργία στα ΕΛΠΕ.

Κανονικά έγινε σήμερα το απόγευμα ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Αίγινα. Η είδηση αφορά κυρίως το κλίμα που δημιουργήθηκε 24 ώρες πριν με την εξαγγελία ων απεργιακών κινητοποιήσεων της ΕΛΠΕ (Σωματείο των Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια). Με την πιθανότητα οι δεξαμενές στα πρατήρια υγρών καυσίμων να μην μπορέσουν να ανεφοδιαστούν, οι καταναλωτές έσπευσαν προκειμένου να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους. Μία ανάλογη εξέλιξη υπήρξε και στην Αίγινα, καθώς δεν ήταν λίγοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων του νησιού, που μπροστά στο ενδεχόμενο να ξεμείνουν από καύσιμα πήγαν στα πρατήρια του νησιού. Σήμερα νωρίς το βράδυ, η κίνηση στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Αίγινας ήταν αυξημένη, καθώς δεν είχε γίνει ακόμη γνωστή η αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, όμως όπως σημειώνουν κύκλοι της αγοράς του νησιού, η Αίγινα ακόμη και με απεργία δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα για τις επόμενες 5-7 ημέρες.

Η απεργία αφορούσε τις περικοπές των αποδοχών τους που προέβλεπε το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ.Τέλος εξετάζεται η επιβολή πλαφόν στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης μετά το άλμα στην τιμή που παρατηρήθηκε από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η κινητοποίηση των εργαζόμενων στα Ελληνικά Πετρέλαια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png