Οξυμένο παραμένει το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμάτων στην Αίγινα. .

Οξυμένο παρουσιάζεται το πρόβλημα των σκουπιδιών σε πολλές περιοχές της Αίγινας, ειδικά στην περιφέρεια, λόγω των πολυήμερων καταλήψεων της χωματερής Φυλής από συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Ηλία Μπέση μας διαβεβαίωσε ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε στο μέτρο του δυνατού να γίνεται αποκομιδή στο κέντρο της Αίγινας. Σε σημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου των εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αίγινας κύριο Δημήτρη Κοματά, μας είπε ότι χθες ένα φορτηγό του Δήμου μπόρεσε τελικά να αδειάσει στο ΧΥΤΑ της Φυλής, ωστόσο η οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια είναι αυτή τη στιγμή αδύνατη καθώς η κατάσταση είναι εξαιρετικά τεταμένη.


Αρνητική εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός, ότι παρά τα γνωστά προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμάτων, κάτοικοι του νησιού επιμένουν ακόμη και τώρα να πετούν τα κλαδέματα τους στους χώρους που υπάρχουν οι κάδοι απορριμάτων ή και σε κάποιες περιπτώσεις μέσα σε αυτούς. Σημαντικό επίσης παραμένει το πρόβλημα στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το ορφανοτροφείο, όπου εκτός από τα συσσωρευμένα απορρίμματα παραμένουν εδώ και τουλάχιστον είκοσι ημέρες τα κλαδιά, από το πρόσφατο κλάδεμα που είχε κάνει ο Δήμος στους ευκάλυπτους της περιοχής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png