Χωρίς δρομολόγιο του ΚΤΕΛ έμειναν οι μαθητές της Πέρδικας σήμερα.

Ένταση δημιούργησε σήμερα το πρωί στην κοινότητα της Πέρδικας, το γεγονός ότι το ΚΤΕΛ δεν πραγματοποίησε το προγραμματισμένο δρομολόγιο, αυτό που χρησιμοποιούν οι μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου για να τα πάνε στα σχολεία τους. Οι μαθητές που μένουν στην Πέρδικα περίμεναν μάταια, καθώς το αυτοκίνητο του ΚΤΕΛ δεν περνούσε από τη στάση. Αργότερα αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν όποιο μέσο βρήκε ο καθένας. Κάποιοι με ταξί, κάποιους άλλους τους μετέφεραν οι γονείς τους με δικά τους αυτοκίνητα.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κυρίου Τάσου Αμάφη, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία μας εξήγησε ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση από το ΚΤΕΛ. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας μάς μετέφερε τη δυσαρέσκεια, αλλά και την αγωνία των γονέων της περιοχής και διατύπωσε το ερώτημα για το "αν τώρα πια θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου τους μόνο όσοι έχουν δικό τους αυτοκίνητο ή χρήματα για ταξί".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png