Δεύτερη ημέρα απεργιακών κινητοποιήσεων στην Αίγινα. .

Για δεύτερη ημέρα στην Αίγινα δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες συμμετέχουν στο "χορό" των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι κλάδοι τους. Πιο συγκεκριμένα το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών και το ταμείο της ΔΕΗ παρέμειναν σήμερα κλειστά. Αντίθετα, σήμερα λειτουργεί η ΔΟΥ Αίγινας, ενώ κανονικά μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ. Κλειστές επίσης παραμένουν οι τράπεζες της Εθνικής και της Αγροτικής. Οι υπόλοιπες τράπεζες λειτουργούν κανονικά. Σε απεργία επίσης βρίσκεται και το ΚΤΕΛ Αίγινας και έτσι χθες, όπως και σήμερα δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια. Μάλιστα για το θέμα που προέκυψε χθες με τη μεταφορά των μαθητών από την Πέρδικα, από το ΚΤΕΛ μας ενημέρωσαν ότι αυτό είχε γίνει γνωστό στους μαθητές μέσω των σχολείων.


Σήμερα Πέμπτη για, τέταρτη μέρα, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Στην Παλαιά Προβλήτα συνεχίζεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, επιτροπή Αίγινας, ενώ στο ίδιο χώρο οι αγανακτισμένοι πολίτες της Αίγινας μοιράζουν έντυπο υλικό στους διερχόμενους οδηγούς. Μάλιστα νωρίς το πρωί, οι αγανακτισμένοι της Αίγινας συγκεντρώθηκαν έξω από το ταμείο της ΔΕΗ με σκοπό να προχωρήσουν στην κατάληψή της, αποχώρησαν όμως καθώς το γραφείο ήταν κλειστό. Τέλος, στο 20% έφτασε σήμερα η συμμετοχή των δασκάλων και των νηπιαγωγών της Αίγινας, δεύτερη ημέρα των κινητοποιήσεων τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png