Θρασύδειλη ληστεία σε βάρος γυναίκας από κουκουλοφόρους.

Με αρκετά καταστήματα στο κέντρο της Αίγινας, αλλά και στην περιφέρεια να έχουν διαρρηχθεί τουλάχιστον μία φορά και τους ιδιοκτήτες τους να αδυνατούν να αντιδράσουν, ένα νέο φαινόμενο ήρθε να προστεθεί στα κρούσματα εγκληματικότητας που προβληματίζουν σοβαρά τους κατοίκους του νησιού.

Πρόκειται για την θρασύδειλη ληστεία από δύο κουκουλοφόρους σε βάρος της συζύγου γνωστού επιχειρηματία του νησιού. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η γυναίκα που επέστρεφε σπίτι της αργά το απόγευμα συνοδεύοντας το ανήλικο παιδί της, έπεσε θύμα ληστείας όταν δύο κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου της απέσπασαν την τσάντα.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη.

Το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα διενεργεί έρευνες για το συμβάν. Αναφορικά με τις διορύξεις σε καταστήματα, η σύσταση από το Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας προς τους ιδιοκτήτες τους είναι να διατηρούν φώτα αναμμένα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το Aegina Portal έχει στην κατοχή του video από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όπου φαίνονται οι κινήσεις δύο νεαρών ατόμων κατά την ώρα της διάρρηξης ενός καταστήματος. Δεν το δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png