Ξεκίνησαν τα μαθήματα μπριτζ από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας. .

Ξεκίνησαν στην αρχή της εβδομάδας τα μαθήματα μπριτζ από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Τα μαθήματα αφορούν αρχάριους, αλλά και προχωρημένους φίλους του μπριτζ και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών κατοίκων του νησιού, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα για φιλική συνεύρεση και χαλάρωση από την καθημερινότητα από την μία και εκμάθηση ενός πνευματικού παιχνιδιού που είναι Ολυμπιακό. Τα μαθήματα γίνονται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ, ενώ υπεύθυνη των τμημάτων που έχουν διαμορφωθεί είναι η κυρία Ρένα Παπά. Τα μαθήματα γίνονται στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου κάθε Δευτέρα. Το τμήμα μπριτζ είχε ξεκινήσει να λειτουργεί από πέρυσι. Μεσολάβησε η συμμετοχή μελών του συλλόγου στο τουρνουά που έγινε το καλοκαίρι στην Αγία Μαρίνα και φέτος τα τμήματα που λειτουργούν είναι δύο: των αρχάριων κάθε Δευτέρα 18:00 - 19:00 και των προχωρημένων 19:00 - 20:00 την ίδια μέρα.


Το μπριτζ, αν και είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με χαρτιά, δεν είναι ένα τυχερό παιχνίδι. Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας, σημειώνει ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ διάβασμα και προσοχή, γι' αυτό το λόγο είναι και ολυμπιακό άθλημα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6972037351.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png