Εστία φωτιάς στα Χαλδαίικα, στο Μεσαγρό. .

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε μικρή εστίας φωτιάς που εντοπίστηκε από κατοίκους του Μεσαγρού στις 05:30 σήμερα το απόγευμα στη περιοχή Χαλδαίικα ακριβώς πίσω από το νηπιαγωγείο. Πρόκειται για ένα μικρό δάσος από πεύκα, ο κίνδυνος επέκτασης ήταν μεγάλος. Ο κύριος Παύλος Λεούσης πρόεδρος του Διασωστικού Συλλόγου του Μεσαγρού και κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας. Η δύναμη της πυροσβεστικής επιχείρησε με ένα όχημα, θέτοντας πολύ γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, την οποία και έσβησε μετά από λίγο.


Ο καπνός θορύβησε τους περαστικούς που σταμάτησαν για να δουν τη συμβαίνει. Αρχικά κάποιοι υπέθεσαν ότι ενδεχομένως να υπήρχε καύση χόρτων, καθώς έχει λήξει η αντιπυρική περίοδος. Το γεγονός ότι η δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας έφτασε γρήγορα στη περιοχή που εκδηλώθηκε η εστία και η πτώση των ισχυρών βορείων ανέμων που πνέουν τις τελευταίες ημέρες στο νησί, βοήθησαν ώστε το όμορφο δάσος να μην πληγεί από τη φωτιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png