Εξοργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής του Λεοντίου. "Ο Δήμος εξακολουθεί να πετά σκουπίδια".

Σε "καζάνι που βράζει" έχει μεταβληθεί η περιοχή του Λεοντίου, καθώς όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να αποθέτει σκουπίδια στον ήδη επιβαρυμένο χώρο. Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ για την ανάρτηση του πανό στην είσοδο της επίμαχης περιοχής στο Λεόντι, κάτοικοι της περιοχής μας έστειλαν φωτογραφία όπου φαίνεται ότι ακόμη και σήμερα αυτοκίνητο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αίγινας, πετούσε απορρίμματα στην περιοχή. Το γεγονός έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα όσα έχουν υποστηριχθεί κατά τη διάρκεια των πρόσφατων συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και αφορούν την πρόθεση της δημοτικής αρχής για λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και απομάκρυνση του όγκου των αντικειμένων που έχουν σχηματίσει βουνά στο συγκεκριμένο χώρο.

Οι ίδιοι κάτοικοι μιλούν πλέον ανοικτά για τον κίνδυνο που ελοχεύει από μολυσματικές ασθένειες, κάνουν λόγο για πρωτοφανή αύξηση των τρωκτικών και ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν και να εφαρμόσουν τον νόμο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png