Εργοτάξιο ο δρόμος του Μεσαγρού. Σε έλεγχο η βλάβη του δικτύου του ΟΤΕ.

Καθώς οι τεχνικές εργασίες επί του οδοστρώματος του Μεσαγρού έχουν μεταβάλει τον κεντρικό του δρόμο σε εργοτάξιο, σε έλεγχο φαίνεται να είναι και το πρόβλημα που αντιμετώπισε το δίκτυο του ΟΤΕ στην ευρύτερη περιοχή, το οποίο προέκυψε όταν σκαπτικό μηχάνημα προκάλεσε βλάβη σε καλώδιο θέτοντας σε συναγερμό την αρμόδια τεχνική υπηρεσία. Μέχρι και το Σάββατο το απόγευμα το 50% των τηλεφωνικών συνδέσεων δεν είχαν ακόμη επανέλθει.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν μια παράκαμψη ώστε να συνεχίσουν στον δρόμο προς Αγία Μαρίνα. Κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει και στο επίμαχο κομμάτι του οδοστρώματος πριν την είσοδο στο Μεσαγρό, καθώς η τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο φαίνεται να έχει συγκεντρώσει στην περιοχή μηχανήματα και υλικά. Στο θέμα θα επανέλθουμε τις επόμενες μέρες.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png