Πολύ μεγάλη η επιβάρυνση από τον καπνό της πυρκαγιάς στο Λεόντι..

Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Λεοντίου, αλλά και πολλών ακόμη περιοχών από την κάπνα που προκλήθηκε μετά τη χθεσινοβραδυνή, μεγάλη πυρκαγιά στη χωματερή του Λεοντίου. Με την κάμερα του Aegina Portal επισκεφθήκαμε και πάλι την περιοχή μετά 1:30 τα ξημερώματα, όταν η εστία η φωτιάς είχε περιοριστεί σε ένα βουνό από σκουπίδια και κλαδέματα, αλλά ο καπνός παρέμενε τόσο πυκνός που με δυσκολία μπορούσε να περάσει κάποιος οδηγός από τον κεντρικό δρόμο.


Οι εικόνες από το video είναι χαρακτηριστικές, η ορατότητα φτάνει τα λίγα εκατοστά. Το ότι δεν υπήρξε κάποιο τροχαίο στην περιοχή μόνο ως θαύμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αφού δεν υπήρχε κάποιος για να ρυθμίζει την κυκλοφορία. Σημειώνουμε ότι μετά τις 1:30 το βράδυ, η πυρκαγιά είχε μετατραπεί σε μία ελεγχόμενη καύση, καθώς κανένας δεν προσπαθούσε να τη σβήσει. Το βουνό με τα απορρίμματα εξακολουθεί να καίει ακόμη και σήμερα το πρωί, ενώ η μυρωδιά είναι αισθητή στην πόλη της Αίγινας, μέχρι και το Μαραθώνα την Αιγινήτισσα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png