Τα δρομολόγια του επιβατηγού πλοίου "Alexandros" .

Τα δρομολόγια του επιβατηγού πλοίου "Alexandros" που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό συνδέοντας τα λιμάνια της Αγίας Μαρίνας και της Σουβάλας με τον Πειραιά. Φαίνεται να έχει μπει ήδη στις επιλογές των ταξιδιωτών προς τις δύο αυτές περιοχές του νησιού. Το Aegina Portal μίλησε με επιβάτες στο λιμάνι της Σουβάλας οι οποίοι μας είπαν ότι "έχουν βολευτεί" το πλοίο και ότι σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ένας εκ το οποίων μάλιστα μας είπε ότι για αυτόν είναι μία "ανάσα" καθώς του δίνει τη δυνατότητα να έρχεται γρήγορα απευθείας στη Σουβάλα.

Αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 15 Απριλίου οπότε και θα αλλάξουν τα δρομολόγια το λιμάνι της Σουβάλας εξυπηρετείται με δύο δρομολόγια ημερησίως από και προς τον Πειραιά, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας εξυπηρετείται με ένα απογευματινό δρομολόγιο την Παρασκευή και με δύο δρομολόγια το Σάββατο και την Κυριακή (πρωινό και απογευματινό).

 Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png