Χωρίς λεωφορεία η Αίγινα. Προβλήματα στις μετακινήσεις των μαθητών. .

Χωρίς δρομολόγια από το ΚΤΕΛ, παρέμεινε για τέταρτη ημέρα σήμερα η Αίγινα. Το αποτέλεσμα του προβλήματος μεταφέρεται τώρα στους μαθητές της περιφέρειας, που περιμένουν στις στάσεις, χωρίς να βλέπουν το λεωφορείο να περνά. Μαθητές και γονείς προσπαθούν να αυτοοργανωθούν, καθώς το ίδιο το πρόβλημα επαναλαμβάνεται σε μόνιμη βάση και να εξασφαλίσουν ότι θα μεταφέρονται με δικά τους μέσα στα σχολεία, χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις και να χάνονται διδακτικές ώρες. Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό, υπάρχουν γονείς που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τη μεταφορά των παιδιών τους.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριο Τάσο Αμάφη, μας επιβεβαίωσε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, καθώς οι μαθητές περιμένουν στη στάση χωρίς αποτέλεσμα και μας διαβεβαίωσε ότι προσπαθεί να βρει κάποια λύση. Παρόμοια τα προβλήματα σε Μεσαγρό, Βαγία και την ευρύτερη περιοχή. Λίγο μετά τις 8:30 σήμερα το βράδυ επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κύριο Νεκτάριο Κουκούλη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι δεν είναι γνωστό αν αύριο θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια ή όχι και συμπλήρωσε ότι σήμερα ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης είχε συνάντηση με εκπροσώπους του ΚΤΕΛ, συνάντηση η οποία θα επαναληφθεί και αύριο Παρασκευή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png