Πενθήμερη προθεσμία από την Αντιπεριφέρεια στο ΚΤΕΛ. Ζητά εξηγήσεις για τη διακοπή του συγκοινωνιακού έργου. .

Πενθήμερη προθεσμία έδωσε η Αντιπεριφέρεια στο ΚΤΕΛ Αίγινας, ζητώντας έγγραφες εξηγήσεις για τη διακοπή του συγκοινωνιακού έργου στο νησί. Αυτό προκύπτει από σχετική ενημέρωση που ζητήσαμε σήμερα από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη. "Σε περίπτωση που οι εξηγήσεις αυτές δεν είναι ικανές να δικαιολογήσουν αυτή την αποχή από το συγκοινωνιακό έργο του ΚΤΕΛ θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις" είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Σακκιώτης. Παρασκευή σήμερα και ουσιαστικά αυτή την εβδομάδα δεν έγιναν δρομολόγια από το ΚΤΕΛ, γεγονός που δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στη μετακίνηση ειδικά των μαθητών. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή του Γυμνασίου της Κυψέλης κύριο Γιώργο Μπήτρο, μας ενημέρωσε ότι ζήτησε να υπάρξει η δυνατότητα ώστε να γίνεται ένα δρομολόγιο μόνο για τους μαθητές. Έλαβε όμως αρνητική απάντηση.


"Οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ δεν έχουν σεβαστεί τους όρους της σύμβασης, την οποία και έχουν υπογράψει με την Αντιπεριφέρεια", είπε ο κύριος Σακκιώτης που σημείωσε ότι θα έπρεπε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο από το ΚΤΕΛ ώστε να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι του νησιού. Ο Δήμος της Αίγινας με έγγραφά του προς την Αντιπεριφέρεια, είχε ζητήσει προ ημερών να αναλάβει τις ευθύνες της και να επιβάλει τις κυρώσεις που προβλέπονται μέσα από τους όρους της σύμβασης. Όλα δείχνουν ότι αναγκαστικά βρισκόμαστε σε μία περίοδο αναμονής, μέχρι να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και είναι άγνωστο αν και πότε θα δούμε τα λεωφορεία να κάνουν δρομολόγια ξανά στην Αίγινα.

Για το ίδιο θέμα υπάρχει και δεύτερο ρεπορτάζ, το οποίο θα παρουσιάσουμε σύντομα, σύμφωνα με το οποίο έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα στη μετακίνηση επαγγελματιών που αναγκαστικά μετακινούνται με τα λεωφορεία, προβλήματα στη μετακίνηση τουριστών που έρχονται στο νησί μας, προβλήματα στο θρησκευτικό τουρισμό, αλλά και σε μία μεγάλη μερίδα επισκεπτών και κατοίκων της Αίγινας που για οικονομικούς ή άλλους λόγους μετακινούνται με τα λεωφορεία της γραμμής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png