Ατύχημα στη Λεωφόρο Φανερωμένης με τραυματίες δύο μοτοσυκλετιστές.

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 13:30 στη Λεωφόρο Φανερωμένης. Χωρίς να έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής οι συνθήκες του ατυχήματος, φαίνεται ότι σε αυτό ενεπλάκησαν δύο μοτοσυκλετιστές, που κατέβαιναν τη Λεωφόρο Φανερωμένης, όταν στη λεωφόρο εμφανίστηκε αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, δεν γνωρίζουμε ωστόσο το πως συνέβη το ατύχημα. Στο σημείο του ατυχήματος πήγε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αίγινας, που παρέλαβε τον έναν εκ των δύο μοτοσικλετιστών, ο οποίος σύμφωνα με εκτιμήσεις έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και αιμορραγούσε. Ο δεύτερος οδηγός παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος, είχε χτυπήσει στο πόδι του. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν επίσης δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα, οι άνδρες του οποίου έκλεισαν και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος σημειώνουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε με καθυστέρηση τουλάχιστον είκοσι λεπτών, ενώ έντονα σχολιάστηκε το γεγονός ότι ο δεύτερος μοτοσικλετιστής παρέμεινε στον τόπο του ατυχήματος μέχρι το ασθενοφόρο να επιστρέψει και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας.

ενημέρωση: Στον τόπου του ατυχήματος έφτασε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης που ζήτησε ενημέρωση.
ενημέρωση: Για το συμβάν γίνονται καταθέσεις το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.
ενημέρωση: Λίγο μετά τις 3:20 ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Πειραιά, παρέλαβε το μοτοσικλετιστή που είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε με ιπτάμενο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png