Συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα τα προβλήματα στη μεταφορά του νερού στην Αίγινα. Στα ύψη η αγωγιμότητα. .

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, τα προβλήματα στη μεταφορά του νερού στην Αίγινα, που προέκυψαν από την άρνηση των εταιριών μεταφοράς να συνεχίσουν το έργο τους, λόγω της αδυναμίας τους Δήμου Αίγινας να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Μέχρι και σήμερα το πρωί δεν διαφαίνεται να υπάρχει κάποια λύση κοινής αποδοχής, ανάμεσα στις δύο πλευρές, που θα έλυνε έστω και πρόσκαιρα το πρόβλημα. Σε επικοινωνία με το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, μας ενημέρωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.


Σύμφωνα με δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου κυρίου Νίκου Πτερούδη, η αγωγιμότητα χθες ξεπέρασε τις 3.500 μονάδες. "Το αγωγιμόμετρο σταμάτησε να μετράει" είπε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζουμε ότι η φυσιολογική αγωγιμότητα του νερού βρίσκεται κοντά στις 400 μονάδες. Από την υψηλή αγωγιμότητα, αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επαγγελματίες του νησιού, σε χώρους εστίασης και αλλού, ενώ ήδη έχουν αναφερθεί προβλήματα σε οικόσιτα ζώα. Παρόμοια και τα προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων της Αίγινας, που αντιμετωπίζουν με μεγάλη δυσφορία την έλλειψη καλής ποιότητας νερού, καθώς το δίκτυο τροφοδοτείται από γεωτρήσεις. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png