Κανονικά θα εξυπηρετεί το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ στην Αίγινα.

Κανονικά θα εξυπηρετεί το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ στην Αίγινα και μετά την πρωινή βάρδια. Στην αρχή της εβδομάδας υπήρχε έντονη η φήμη ότι στην Αίγινα μετά τις τρεις το μεσημέρι, το τμήμα δεν θα λειτουργεί, αφού αυτό δεν θα είναι επανδρωμένο με τεχνικούς. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσαν να δημιουργηθούν πολλαπλά προβλήματα ασφάλειας για τους κατοίκους της Αίγινας και όχι μόνο στην ανάγκη επιδιόρθωσης μιας καθημερινής βλάβης, αλλά σε θέματα όπου η επέμβαση των τεχνικών κρίνεται άμεση και αναγκαία, όπως για παράδειγμα σε συμβάντα πυρκαγιάς, κατά τη διάρκεια βλάβης κάποιου υποσταθμού και αλλού.

Για το θέμα επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή της Α' Πειραιά και Νήσων κύριο Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος μετά από σχετικές επαφές μας διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει τέτοιο θέμα και ότι αρχικά είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με τα οδοιπορικά των τεχνικών το οποίο και λύθηκε. Σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να παύσει να λειτουργεί το πρακτορείο που εξυπηρετεί τους κατοίκους της Αίγινας, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε άλλες νησιωτικές περιοχές, ο κύριος Καρύδης δήλωσε κατηγορηματικά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png