Τρία τροχαία στο Μεσαγρό, ευτυχώς χωρίς τραυματίες. .

Προβλήματα δημιούργησε η ολισθηρότητα, που προκλήθηκε από τη μεσημεριανή βροχή στην Αίγινα. Το πρόβλημα έγινε ιδιαίτερα αισθητό στην περιοχή του Μεσαγρού, για την ακρίβεια στην περιοχή του κοιμητηρίου στη στροφή προς της Άλωνες, όπου σε μία απόσταση λιγότερη του μισού χιλιομέτρου, σημειώθηκαν σήμερα νωρίς το απόγευμα τρία διαφορετικά τροχαία ατυχήματα.


Σύμφωνα τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει και στα τρία ατυχήματα, που δεν είχαν σχέση μεταξύ τους, αιτία ήταν η ολισθηρότητα του δρόμου ενώ ευτυχώς σε κανένα από τα τρία δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός. Το πρώτο αφορούσε μία μηχανή μεσαίου κυβισμού. Ο αναβάτης της έχασε τον έλεγχο και στη συνέχεια δέχθηκε τη βοήθεια από περαστικούς οδηγούς. Στο δεύτερο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, ενώ στο τρίτο ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό. Δύο οχήματα της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, ενώ γερανοφόρα οχήματα της οδικής βοήθειας μετέφεραν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png