Πολύχρωμα στολίδια, μουσική και χριστουγεννιάτικα παραμύθια στον Πύργο του Μαρκέλλου. .

Μία ευχάριστη παιδική εκδήλωση διοργάνωσε σήμερα το πρωί στον Πύργο του Μαρκέλλου ο Δήμος της Αίγινας. Στην τελική ευθεία πριν τα Χριστούγεννα, τα μικρά παιδιά του νησιού και φυσικά οι γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με παραμύθια και μουσική, να φτιάξουν στολίδια και κάρτες από πολύχρωμα χαρτόνια και να στείλουν με αυτά τις ευχές τους για τις φετινές γιορτές.

Η πόρτα στο ισόγειο δωμάτιο στον Πύργου του Μαρκέλλου άνοιξε και η εκπαιδευτικός κυρία Αρχοντούλα Γεωργοπούλου διάβασε στα μικρά παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση χριστουγεννιάτικα παραμύθια, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για τις ημέρες που έρχονται. Στο προαύλιο του πύργου, είχε στηθεί ένα υπαίθριο εργαστήρι χειροτεχνίας στο οποίο η κυρία Παναγιώτα Καλαμάκη έδειχνε στα παιδιά πως να κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια. Το χώρο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης ο οποίος ευχήθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png