Χωρίς λεωφορεία μένει η Αίγινα και στις γιορτές. .

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, που εμφανίστηκε σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει, επανέρχεται για μία ακόμη φορά, λίγο πριν το 2011 εκπνεύσει. Πρόκειται για τη συγκοινωνία μέσω των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αίγινας, που και πάλι διακόπηκε από χθες Δευτέρα. Κάτοικοι του νησιού, αλλά και επισκέπτες που πήγαν για να ενημερωθούν για τα δρομολόγια, είδαν ότι ο πίνακας των δρομολογίων δεν ήταν αναρτημένος στη θέση του σήμερα το πρωί. Η ίδια εικόνα και το μεσημέρι, μέχρι και αργά το βράδυ στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ, καθώς ο πίνακας των δρομολογίων απουσίαζε, αφού όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.


Τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ επανέρχονται και μάλιστα μέσα στις γιορτές. Το ζήτημα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κύρος Σπύρος Χατζίνας, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία μας είπε ότι πρόθεση του είναι να γίνονται δρομολόγια, όμως υπάρχουν πολλά οφειλόμενα και η οικονομική κατάσταση που επικρατεί δεν αφήνει περιθώρια για την κίνηση των λεωφορείων.  Για το θέμα επικοινωνήσαμε και με τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, ο οποίος μας είπε ότι αύριο θα έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Δημήτρη Κατσικάρη και για αυτό το ζήτημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.