Στην εκστρατεία αλληλεγγύης του ΣΚΑΪ "Όλοι μαζί μπορούμε" συμμετέχουν τα Super Markets Κρητικός. Τεράστια η ανταπόκριση των κατοίκων της Αίγινας. .

Τεράστια είναι η ανταπόκριση των κατοίκων της Αίγινας, στη δράση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, "Όλοι μαζί μπορούμε" στην οποία συμμετέχουν τα Super Market Κρητικός. Στην "εκστρατεία αλληλεγγύης", όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος ο σταθμός, συμμετέχουν μεγάλες αλυσίδες super markets σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και τα Super Markets Κρητικός. Η δράση ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες και από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι της Αίγινας έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή. Πίσω από τα ταμεία των Super Markets Κρητικός υπάρχει ένα κουτί, μέσα στο οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να τοποθετεί μια σακούλα με τρόφιμα. Δεν έχει σημασία αν αυτά είναι πολλά ή μόνο απλά ένα προϊόν, σημασία έχει η συμμετοχή! Ο υπεύθυνος του καταστήματος της Κυψέλης κύριος Γιώργος Γιαννούλης μας μίλησε για τη μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Αίγινας σε αυτή την προσπάθεια.


Μας εξήγησε επίσης ότι η δράση γίνεται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη. Τα τρόφιμα τα παραλαμβάνει κάθε μέρα ο πατέρας Ανδρέας Ντότσικας, υπεύθυνος του προγράμματος που λειτουργεί σττο ίδρυμα του Λεουσείου "Άγιος Νεκτάριος". Στη συνέχεια αυτά τα τρόφιμα μοιράζονται στους εφημέριους των ενοριών του νησιού και αυτοί με τη σειρά τους τα προωθούν εκεί που υπάρχει ανάγκη. Ο κύριος Γιαννούλης σημειώνει ότι οι πελάτες των καταστημάτων που επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτή τη δράση, θα πρέπει να επιλέγουν τρόφιμα με που η ημερομηνία λήξης τους έχει μεγάλο περιθώριο, ενώ φυσικά για αυτή τη δράση δεν προσφέρονται τα προϊόντα ψυγείου. Ο κύριος Γιώργος Γιαννούλης εκ μέρους των εργαζομένων στα Super Markets Κρητικός ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και ευχαρίστησε τους κατοίκους του νησιού για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη δράση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png