Ρομαντική και πανέμορφη!

pa-aegina-00

Καθώς βρισκόμαστε ήδη στα μισά της Μεγάλης Εβδομάδας, ένα μεγάλο μέρος όσων επιστρέφουν στα "πάτρια εδάφη" με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα και των παραθεριστών που θα περάσουν τις γιορτινές μέρες εδώ, το νησί έχει αρχίσει να παίρνει σταδιακά τον γνώριμο ανοιξιάτικο παλμό των ημερών της μεγάλης εορτής. Είναι από τις πιο όμορφες στιγμές καθώς, στις περισσότερες των περιπτώσεων, παλιοί φίλοι και γνωστοί οι περισσότεροι ξανασυναντιούνται μετά από καιρό.

Μια βραδινή βόλτα στην παραλία της Αίγινας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση αυτές τις ώρες, καθώς όλα μοιάζουν γιορτινά και έτοιμα να υποδεχθούν το μεγάλο γεγονός. "Ρομαντική και πανέμορφη η Αίγινα" ήταν η φράση που ακούσαμε από μια παρέα παραθεριστών, που απολάμβαναν την βόλτα τους στο λιμάνι.

Το Aegina Portal θα προσπαθήσει να είναι παντού αυτές τις μέρες, μεταφέροντας σε όσους πρόκειται για ταξιδέψουν για Αίγινα, αλλά και σε όσους δεν θα μπορέσουν να είναι κοντά μας, εικόνες και γεγονότα από το νησί.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png