Δέκα ημέρες χωρίς λεωφορεία παραμένει η Αίγινα. .

Δέκα ημέρες συμπληρώθηκαν σήμερα από τη στιγμή που το ΚΤΕΛ Αίγινας "τράβηξε χειρόφρενο" για τα λεωφορεία του που εκτελούσαν τα δρομολόγια στο νησί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο ζήτημα και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι βέβαιο αν και πότε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγιά τους. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κύριο Σπύρο Χατζίνα μας ότι πρέπει να εισπραχθούν τα οφειλόμενα που θα επιτρέψουν στο ΚΤΕΛ να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και να συνεχίσει, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης βρίσκεται σε αναμονή ενόψει μιας σύσκεψης με τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Δημήτρη Κατσικάρη ώστε να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα.


Δέκατη ημέρα σήμερα και το σκηνικό στο σταθμαρχείο του ΚΤΕΛ στην πλατεία Εθνεγερσίας παραμένει το ίδιο. Πίνακας προγραμματισμένων δρομολογίων δεν έχει αναρτηθεί και είναι άγνωστο με ποιόν τρόπο θα επιλυθεί το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, όταν αυτοί επιστρέψουν και πάλι στα σχολεία τους από την επόμενη εβδομάδα. Η μοναδική εξέλιξη που υπάρχει θέμα της μεταφοράς των μαθητών, είναι ότι υπάρχει σχετική ρύθμιση ώστε η ανάληψη της σχετικής ευθύνης από τους δήμους που είχε οριστεί να ισχύει από την 1η Ιανουαρίου, μετατέθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου, καθώς διαπιστώθηκε αδυναμία των περισσότερων δήμων να αντεπεξέλθουν. Τέλος κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου προβλήματα αντιμετώπισαν επισκέπτες του νησιού, αλλά και κάτοικοι της Αίγινας που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ σε καθημερινή βάση για τις μετακινήσεις τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png