Θρίλερ έξω από το λιμάνι της Αίγινας.

Ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος έσπειρε τον πανικό έξω από το λιμάνι της Αίγινας, σήμερα λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο κυβερνήτης του σκάφους έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε μαζί με έναν ακόμη επιβαίνοντα στη θάλασσα.

Στο λιμεναρχείο της Αίγινας σήμανε συναγερμός καθώς το ακυβέρνητο σκάφος μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα στα διερχόμενα εκείνη την ώρα σκάφη. Την ίδια στιγμή ξεκίνησε έρευνα στη θαλάσσια περιοχή από δύο σκάφη του λιμενικού αλλά και από πλοία που βγήκαν από το λιμάνι του νησιού για αυτό το σκοπό.

 


 

Η ένταση κορυφώθηκε όταν οι περαστικοί που είχαν συγκεντρωθεί στο φανό της μεγάλης προβλήτας του λιμανιού, προσπαθούσαν μάταια να διακρίνουν τους δύο επιβαίνοντες του ταχύπλοου σκάφους στη θαλάσσια περιοχή. Λίγο αργότερα και μετά τη δύση του ηλίου οι συνθήκες έγιναν δυσκολότερες για το έργο των διασωστών.

Ευτυχώς πολύ σύντομα έγινε γνωστό ότι οι δύο επιβαίνοντες στο ταχύπλοο είχαν καταφέρει να κολυμπήσουν και να βγουν σώοι στην παραλία της "Κολόνας".

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Αίγινας.

 Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png